Furnizorii nostri

Furnizori de incredere

Fusce at nisi eget dolor rhoncus facilisis. Mauris ante nisl, consectetur et luctus et, porta ut dolorurabitur ultricies ultrices nullaorbi blandit.

Fusce at nisi eget dolor rhoncus facilisis. Mauris ante nisl, consectetur et luctus eporta ut srabitur ultricies ultrices nullorbi blandit necevitae.

Dezvolta-ti afacerea

Devino furnizor LifeProtecta

  • Esti producator local?
  • Ai produse sanatoase
  • Poti ambala si livra in toata tara?

Daily Goji

Produse din Goji

Cunoasteți sentimentul acela pe care îl ai atunci când descoperi ceva nou și extraordinar și de-abia aștepți să te apuci de treabă sau să împărtășești acel ceva cu persoanele importante din viața ta?

Ei bine, așa a fost și la noi, când acum aproape 10 ani, odată cu nașterea fetiței noastre, și din grija de a-i oferi un trai cât mai sănătos și o imunitate bazată pe alimente cât mai naturale, ne-am îndreptat atenția către fructul de Goji. De ce către acest fruct? Pentru că din studiile efectuate am descoperit că este considerat unul dintre cele mai sănătoase fructe din lume, cu o multitudine de beneficii și un aliat de preț pentru un organism puternic.

Și așa am pornit la drum neștiutori, doar cu anumite informații găsite pe site-uri de specialitate, dar cu încredere și voință că putem să facem lucruri de calitate, într-un mod profesionist și transparent.

Dacă la începutul acestei aventuri am fost motivați doar de nevoile noastre, pe parcurs am realizat că și cei din jurul nostru își doreau același lucru pentru ei sau pentru copii lor și anume să beneficieze cât mai mult de calitățile fructului de Goji, fiind considerat un fruct minune, un panaceu universal.

iKombucha

Producători artizanali de kombucha

Kombucha este o băutură relativ nou intrată pe piața românească, care surprinde prin gustul plăcut, dulce acrișor, cu o aromă specifică de fermentare. Este natural acidulată, preparată cu diverse arome, conferă energie și o stare de bună dispoziție datorită conținutului ei complex.

Producem kombucha folosind doar ingrediente naturale, pe bază de ceai verde sau ceai de rooibos.

Prepararea se face prin metoda tradițională de fermentare liberă pentru a beneficia de toate proprietățile acestei minunate băuturi. Nu este obținută prin diluția oțetului de kombucha, cum produc brandurile comerciale.

iKombucha este natural acidulată ca urmare a proceselor naturale de fermentare, nu are adaos de dioxid de carbon.

Zahărul folosit la prepararea iKombucha este transformat în procesul de fermentare.

iKombucha este perfect naturală și biologic activă, iar aceasta înseamnă că:

  1. nu este pasteurizată
  2. nu este conservată chimic.

Artizanii Berii

Rețete proprii de beri artizanale ALE și LAGER

Într-o varietate foarte interesantă, berile ARTIZANII BERII acoperă o plajă amplă de gusturi cu 6 variante de bere artizanală 100% naturală, fermentată timp de 8 săptămâni, la sticlă dar și la draught:
· MEȘTERUL MANOLE Premium Lager Blondă dar și arămie BOCK cu 6,3% alc. vol.;
· HARAMIN Belgian India Pale Ale 5,5% alc. vol. dar și TRIPEL HOP ALE cu 9,5% alc. vol.;
· URBIS Golden Ale 6% alc. vol..
 
Berile ALE sunt nefiltrate, nepasterizate, dublu fermentate timp de 8 săptămâni, cu refermentație în sticlă.
Tocmai de aceea au un termen de valabilitate generos de 2 ani de la momentul producției.

Melinis

Gustul copilăriei

Ai ajuns în locul potrivit, căci noi, în atelierul Melinis, te purtăm într-o experiență gastronomică pe cât de nouă, pe atât de înrădăcinată în tradiție.

Borcanele cu Melinis își încep povestea pornind de la latinescul ‘’MELI’’, care înseamnă ‘’miere’’ și pe care l-am continuat cu terminația ‘’NIS’’, de la râul care străbate localitatea noastră, râul Nișcov.
 
Dar haide să îți spunem mai multe despre produsele Melinis, un amestec de miere și fructe proaspete, obținut printr-o tehnologie ce permite îmbinarea fructelor cu mierea naturală, ingredientele contopindu-se la temperaturi sub 35˚C.

Scrijele de fructe

Scrijele de fructe ca la bunica

Societatea este un start up ce se ocupa cu procesarea fructelor si legumelor: le deshidratam (fructele sunt deshidratate la 40 gr. in cuptoare electrice). Este un produs obtinut printr-o metoda foarte aproape de deshidratarea naturala.

Procesul de deshidratare este unul cat se poate de simplu: – Fructele sunt spalate, se elimina cotorul/samburele, se feliaza, se aseaza pe site din inox si se introduc in cuptorul electric unde sunt deshidratate la 40 gr. timp de aprox. 28-35 de ore, ambalate și etichetate. Nu sunt adaugate alte elemente pentru conservarea acestora.

Newsletter

Aboneaza-te aici pentru a primi pe e-mail noutati despre produse sau furnizori noi!