Ce inseamna produse sanatoase?

Un produs sanatos, fie ca e alimentar fie de alta natura, e acela care nu dauneaza sanatatii. Daca tu consideri ca produsele tale sunt ok din acest punct de vedere, mi-as dori sa colaboram.

Ce facem impreuna?

Punem la dispozitia cator mai multi oameni produse sanatoase.

Ne vom adresa persoanelor care pun pret pe calitatea produselor si le pasa de sanatatea lor. Vrem sa castigam increderea clientilor oferindu-le doar produse sanatoase livrate fara mari intarzieri.

Magazinul LifeProtecta nu va avea foarte multi furnizori, vrem sa fie perceput de catre clienti ca un „magazin de familie” care le ofera siguranta. Pentru furnizorii care vand orice si oricui, exista Emag.

Consumatorii sunt din ce in ce mai bulversati de multitudinea si varietatea produselor existente intr-o piata foarte aglomerata si concurentiala, de promisiunile comerciantilor si reclamele produselor. Asta duce din ce in ce mai mult la lipsa de incredere a consumatorului si la evitarea achizitiei produselor sanatoase din magazinele de genul marilor platforme de vanzari nespecializate.  

Ce fac eu?

Marketing

Ma voi ocupa de promovarea magazinului, a brandului tau si a produselor tale. 

  • scriu articole despre produsele tale si prezint brandul tau
  • public postari despre produsele tale pe social media, in comunitatea creeata
  • includ produsele tale in retetele mele culinare(daca sunt produse  alimentare)
  • campanii de e-mail marketing despre produsele tale

Intermediere

Voi prelua comenzile clientilor care au cumparat din magazinul online si ti le  transmit pentru a fi livrate de catre tine.

Ce faci tu?

Prezentarea brandului tau

Scrii cateva cuvinte despre brand-ul tau si imi furnizezi si cateva poze sau clipuri video despre activitatea firmei. Acestea vor fi folosite in pagina de prezentare a producatorilor. Inainte de a cumpara un produs, oamenii vor cat mai multe informatii nu doar despre produs, ci inclusiv despre producator.

Prezentarea produselor

Imi furnizezi fotografii bune sau clipuri video ale produselor. De asemenea trebuie sa faci si o descriere a fiecarui produs, ce contine, ce beneficii are consumatorul daca il va cumpara.

Livrare

Primesti pe mail comenzile, le ambalezi si le livrezi catre clienti la adresele indicate in comanda.

Stocuri

Te asiguri ca ai in stoc permanent produsele publicate in magazin, sau daca un produs nu mai este pe stoc, ma anunti ca sa-l pot scoate de la vanzare.

Cum functioneaza?

Da-mi te rog contactul tau pentru a-ti putea trimite detalii suplimentare
ai acces la internet(e-mail) zilnic, pentru a putea primi comenzile?
Poti ambala si livra zilnic produsele?
Produsele sunt perisabile usor?

Intrebari frecvente

Un produs sanatos, fie ca e alimentar fie de alta natura, e acela care nu dauneaza sanatatii.

Depinde de suplimente, daca sunt de sinteza(adica produse in laborator) nu sunt potrivite pentru vanzarea in acest magazin.

Nu, nu e nicio problema atata timp cat produsele tale sunt in categoria „sanatoase”.

12%. Retine ca acesti bani vor fi folositi  nu doar pentru vanzarea produselor tale, ci si pentru promovarea lor si a brand-ului tau. Cand vom face o promotie la un produs, aceasta va fi distribuita si prin reclama platita pe social media.